Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Choď na obsah Choď na menu
 

 




Tvorenie s Durable Coral - Háčkovaná detská knižka -návod zdarma

18. 1. 2022

Ani vy ste sa ešte nestretli so značkou Durable? Máte pravdu, Holandská značka priadzi Durable nie je na našom trhu veľmi známa, aj napriek tomu, že je to priadza ktorá poskytuje kombináciu vysokej kvality a dobrej ceny, ktorú poznajú skoro v celej Európe. No my máme pre vás dobrú správu! Ak patríte k ľuďom, ktorí radi skúšajú nové veci a zároveň radi pracujú s kvalitnou priadzou, pri ktorej však nemusia utratiť prehnanú sumu peňazí, ste na správnom mieste. Do nášho internetového obchodíku sme medzi prvými na Slovensku začali naskladňovať práve túto priadzu. A budeme veľmi radi, keď ju s nami vyskúšate a objavíte nový svet priadzi Durable

Hľadáte bavlnenú priadzu na výrobu bytových doplnkov a dekorácii? Alebo ste rozhodli vyrobiť nejakú peknú hračku alebo oblečenie vašej malej ratolesti vlastnými rukami? Priadza Durable Coral vás ani v jednom prípade nesklame! Ak sa rozhodnete vyskúšať Durable Coral, ktorá je pre vás už dostupná v našom e-shope v 11 odtieňoch, budete mať v ruke 100% bavlnu, ktorá je príjemná a mäkká na dotyk. To však nie je všetko! Je vyrobená zo 100% mercerovanej bavlny, vďaka čomu je nielen príjemná a jemná, ale aj veľmi kvalitná a odolná. Takže priadza Durable Coral splní požiadavky aj tých najnáročnejších zákazníkov. A vďaka svojmu Lesklému vzhľadu nepochybne prinesie vašim výrobkom luxusný a profesionálny vzhľad.

 Momentálne máme na našom e-shope  atraktívnych 11 odtieňov, ďalšie odtiene pre vás postupne naskladňujeme. 

Buďte medzi prvými, ktorí podľahnú čaru novej značky Durable Coral a vyrobte svojej ratolesti originálnu detskú knižku podľa návodu, ktorý vám prinášame v spolupráci s firmou Durable. 

livret-poussette-les-animaux-de-la-ferme.jpg

 
Podrobný návod môžete nájsť tu: 
anglicky jazyk
Nemecky jazyk
francúzsky jazyk