Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Choď na obsah Choď na menu
 

 




Macramé

1. 9. 2021

Macramé

durable-macrame--1-.jpg

technika viazania uzlov je stará niekoľko storočí, ale dnes je populárnejšia ako kedykoľvek predtým. Nájdete ho v štýlových domácnostiach, trendových baroch a reštauráciách, obchodoch s  nábytkom a samozrejme vo svete ručnej práce. Jednoducho povedané, macramé je hit.

 

Pre kohokoľvek, kto je zamilovaný do bohémskych (bytových) doplnkov, sú makramé kreácie pastvou pre oči. A pre kreatívnych ľudí, čo chcú zase vyskúšať niečo nové je to návykový koníček, ktorý nikdy neomrzí. Pokiaľ ide o nás v Nevenart milujeme  domácu výzdobu a ručné práce, takže samozrejme sme veľkými fanúšikmi aj macramé. 

 

Rozhodli ste sa, že chcete  vyskúšať techniku macramé? Výber materiálu je dôležitý prvý krok, pretože ten určí, výsledok vášho projektu. Čím menší je projekt, tým tenšiu priadzu budete potrebovať. Nie je žiadnym prekvapením, že na macramé  náušnice alebo kľúčenky budete potrebovať iný druh priadze, ako na tienidlo alebo záves na stenu. Hrúbka aj typ šnúry alebo priadze bude mať vplyv na konečný vzhľad vášho projektu.  V Nevenarte máme pre vás pripravené krásne macramé priadze. Nezabudnite vyskúšať tieto skvelé priadze od firmy Durable. 

 

Durable macramé si môžete zakúpiť v našom e-shope do 10. septembra v akciovej cene 4,06 :
https://www.nevenart.sk/eshop/kategorie/pletenie-a-hackovanie/priadze/durable/macrame/
durable-macrame-232-pink.jpgdurable-macrame-326-ivory.jpgdurable-macrame-2211-curry-1-.jpg